Rapport från Almedalen 

Hej då Visby och Almedalen Hej då Visby och Almedalen

Då har jag varit i Almedalen. Här kommer en liten raport.
Har fått massor av bra samtal och kontakter. Maskrosbarn, föreningen glöm inte Pele och Fadime, ministern Åsa Regner vet nu vem jag är så hon t.o.m hälsar vinkar på håll. Barnombudsmannen, nationella samordnaren, ivos generaldirektör. En forskare för Humana som jobbar med barnbarometern (vi skall träffas) De samordnar siffor för att bevisa olika saker.
Malungen som jobbar med utbil...dning för familjehem och stöttning till de som har placeringar som är svåra. De ville ha mina synpunkter på deras utbildningsmaterial som jag fick.
Massa andra politiker.
Saga Sollentuna de har jobbat fram en sida för barn hur de lätt skall hitta myndighet de behöver, de finns tydligen under barnombudsmannens sida.
Det skall jag gå igenom och sedan uppvakta kommunen här att göra likadant men på kommunens sida. De hade tagit fram material till skolorna också.
Det fanns även något som hette knas hemma som jobbade med att få olika aktörer att se vad barnperspektivet verkligen är. Det skall jag också kolla in lite närmare.
Ninas podradio som gör program om socialfrågor. (vi samarbetar redan) men nu träffade jag henne.
En för kvinno jouren på Gotland som även jobbade på biografen och hade ordnat seminarie där i år med bl.a barnombudsmannen.
vi kanske skall slå oss ihop med och göra något nästa år,
Det var lite rapport.

Etiketter: information

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln