Sexuella trakaserier

Berättelsen om mamman som blev kallad till ett föräldramöte för att dottern har slagit en kille i huvudet är bra, spännande och överraskande.

När killen fler gånger om öppnar flickans BH bestämmer hon sig för att sätta stopp för trakasserierna. Läraren väljer nämligen att blunda för problemet.

Mammans reaktion är helt fantastiskt! Det är så här det skall göras. Sexuella övergrepp är aldrig acceptabelt.

Källa: Avisa.dk

Här är historien berättad ur mammans perspektiv:

Min telefon ringde medan jag var på jobbet: ”Hej, detta är din dotters lärare. Det har hänt en sak i skolan och din dotter har varit involverad. Du måste komma hit.”

Jag svarade: ”Är hon sjuk? Eller har hon skadat sig? Kan det vänta ett par timmar?”

Läraren: ”Det är väldigt viktigt, vi har försökt nå dig i 45 minuter.”

Jag tog mig till skolan och flög in på kontoret där jag såg min dotter, hennes lärare, rektorn och en kille med blodig näsa och hans föräldrar.

Rektorn: ”Hej, så bra att du äntligen kunde komma.”

Jag: ”Ja, det har varit väldigt mycket på jobbet. Jag har ägnat de senaste timmarna åt att sy 40 stygn på en pojke för att hans mamma hade slått honom med ett järnrör. Därför var jag tvungen att blanda in polisen också.”

Så började rektorn att berätta vad som hade hänt utan att bli det minsta röd i ansiktet. Killen hade gång på gång försökt att få loss min dotters BH och den sista gången lyckades han. Då slog min dotter honom hårt två gånger i huvudet.

Jag: ”Så ni vill veta om jag tänker anmäla pojken på grund av att han har utsatt min dotter för sexuella trakasserier, något skolan uppenbarligen tillåter?”

Alla de andra i rummet blev nervösa när jag nämnde sexuella övergrepp.

Läraren: ”Jag tror inte det var menat så.”

Rektorn: ”Låt oss inte överreagera.”

Pojkens mamma började gråta. Jag vände mig till min dotter och frågade vad som hade hänt.

Min dotter: ”Han försökte öppna min BH flera gånger. Jag bad honom att sluta men det gjorde han inte. Därefter sa jag ifrån till läraren som sa att jag bara skulle ignorera det. Killen gjorde det igen ändå så då slog jag honom hårt i ansiktet så att han slutade.”

Jag vände mig till läraren och frågade: ”Lät du honom göra detta? Varför stoppade du inte honom? Kom hit så att jag kan ta dig på skrevet!”

Läraren: ”Va? Nej!”

Jag: ”Tycker du att det är opassande? Varför går du inte och öppnar upp pojkens mammas BH? Så kan vi se hur roligt hon tycker att det är. Eller på mig för den sakens skull. Tror du att det bara är roligt för barnen?”

Rektorn: ”Med all respekt frun så har din dotter trots allt slagit en elev.”

Jag: ”Nej. Hon har försvarat sig själv mot sexuella övergrepp. Se bara på dem. Han är nästan 180 centimeter lång och 1 meter bred. Hon är 150 centimeter lång och en halv meter bred. Han är en halv meter längre och en halv meter bredare än min dotter. Om läraren som skall beskydda sin klass väljer att inte göra det så är det faktiskt helt i sin ordning att hon skyddar sig själv.”

Killens mamma fortsätter att gråta medan pappan bara ser sur och generad ut.

Jag: ”Jag tänker ta med henne hem nu. Jag tror att pojken har lärt sig en läxa och jag hoppas att detta aldrig någonsin kommer att hända igen. Inte med min dotter och inte med någon av de andra flickorna i skolan. Du skulle aldrig tillåta att detta hände en lärare så hur kan du tro att det är annorlunda bara för att min dotter är 15 år? Och om DU (till pojken) någon gång lägger så mycket som ett finger på min dotter igen så får jag dig arresterad för övergrepp. Är det förstått?”

Snacka om en helt fantastisk mamma! Så skall det vara.
http://www.viralspot.se/killen-oppnar-tjejens-bh-upprepade-ganger-har-du-hort-om-mammans-hamnd-fantastiskt/

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln