Ett barn som inte kommer få växa upp 

En person har hittats död och ytterligare en person allvarligt skadad i Upplands-Bro – polisen misstänker mord och mordförsök En person har hittats död och ytterligare en person allvarligt skadad i Upplands-Bro – polisen misstänker mord och mordförsök

Då är det ett barn till som inte kommer att få växa upp. en liten 7:åring har bragts om livet.

Hon var tillsammans med en man som hamnade på sjukhus. Först trodde man att han också var offer sedan verkar det mer och mer som om han var förövaren.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6219338

En 7-årig flicka hittades på lördagskvällen död i en lägenhet i Upplands-Bro norr om Stockholm. Ytterligare en person, som hittades svårt skadad i lägenheten, är anhållen i sin utevaro för misstänkt mord.

http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mord-i-upplands-bro/

Den mördade personen är en ung flicka. Den allvarligt skadade personen - en man i 35-årsåldern - fördes till sjukhus i ambulanshelikopter.

Inledningsvis upprättade polisen en anmälan om mord och mordförsök. Under kvällens gång förändrades läget - och den man som först sågs som offer för ett mordförsök misstänks nu för att ha mördat flickan.

– Den person som fördes skadad till sjukhus är sedan 22.55 gripen såsom skäligen misstänkt för mord, En förundersökning gällande mord och mordförsök är inledd. Vi kommer att spärra av platsen för teknisk undersökning och hålla förhör, säger Lars Byström.

Skadorna inte livshotande

Nya uppgifter ledde till att mannen först greps och under söndagen formellt är anhållen i sin utevaro, medan han fortfarande vårdas på sjukhus. Det senaste budet från natten mot söndag var att skadorna inte var livshotande.

– Först måste läget stabiliseras. Vi får avvakta till han är färdigvårdad innan vi kan prata med honom, säger Lars Byström.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21170765.ab

Den sjuåriga flickan och en 36-årig man var inlåsta i badrummet.

När en granne lyckades få upp dörren hittades hon död och han skadad.

– Mannen är anhållen misstänkt för mord, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen.

Källor uppger att en anhörig till flickan ska ha stått och skrikit utanför bostaden om att något hänt i badrummet, där flickan och den skadade mannen då ska ha varit inlåsta.

Med hjälp av en granne ska den anhöriga till flickan sedan ha lyckats få upp dörren.

Längre artiklar på länkarna. 

Etiketter: radio inslag artikel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln