Inte i Sverige väl...

En 25-årig man åtalas för grov våldtäkt mot barn. Mannen är den åttonde i ordningen som misstänks för övergrepp mot flickan. En 25-årig man åtalas för grov våldtäkt mot barn. Mannen är den åttonde i ordningen som misstänks för övergrepp mot flickan.

Det är ofta då vi ser att barn far illa som vi gömmer oss bakom att det var ju inte i Sverige iallafall. Men det händer här också. Vad sägs om en 12 åring som hängs upp i en krok i taket och våldtas?

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article21201597.ab

Sju män dömdes nyss för övergrepp på samma flicka.

Scenen som beskrivs i åtalet kunde vara hämtad ur en skräckfilm. Den då tolvåriga flickan har berättat hur hon försågs med handbojor och kedjades vid en krok i taket. Enligt åtalet ska hon även ha fått ett koppel kring halsen och piskats. Åklagaren menar att det handlar om ett utdraget förlopp.

– En tolvårig flicka ska inte sitta fastsatt i en krok i taket, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson, som nu har åtalat en 25-årig man för grov våldtäkt mot barn.

– Man häpnar när man hör hennes berättelse. Hon är mycket trovärdig och vi har även kunnat styrka åtalen mot männen genom teknisk bevisning som chattkonversationer och i något fall fanns dna på en kondom och på en bh, säger Daniel Veivo Pettersson

Vid en husrannsakan i 25-åringens hem i Stockholm, där våldtäkten ska ha begåtts under hösten 2013, hittades kedjor, handbojor, koppel och en piska. Enligt flickan hade delar av övergreppen filmats. Polisen misstänkte att filmerna kunde ha sparats i en så kallad molntjänst, och åklagaren fick ta hjälp av Microsoft i USA.

Männen i härvan

37-åring, Östergötland: Våldtäkt mot barn och barnpornografibrott - fem års fängelse.

26-åring, Dalarna: Sexuellt ofredande - skyddstillsyn.

29-åring, Stockholmstrakten: Våldtäkt mot barn (två tillfällen) - tre års fängelse.

26-åring, Stockholmstrakten: Våldtäkt mot barn - två och ett halvt års fängelse.

27-åring, Stockholmstrakten: Grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn (fyra tillfällen) - sju års fängelse.

55-åring, Östergötland: Utnyttjande av barn för sexuell posering (elva tillfällen) och sexuellt ofredande (två tillfällen) - åtta månaders fängelse.

19-åring, Västra Götaland: Våldtäkt mot barn - åtta månaders fängelse (domen är överklagad).

25-åring, Stockholmstrakten: Åtalad för grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn 

Etiketter: artikel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln