Ett av huvud problemen 

Det finns en förening som heter Barns bästa som jag inte haft kontakt med än men de hade en träff där två experter fick berättade om vad de ser som huvud orsaken till att så mycket blir fel inom socialtjänsten. Båda hade samma åsikt. Rättsosäkra utredningar roten till mycket ont

Hör dem här. Den ena Leo är vår egen eminenta forskare.

https://vimeo.com/141411875

När det blir allvarligt fel vid vårdnadstvister, vid LVU-tvångsomhändertagande av barn eller vid utredningar av s k familjehem, så finns det ofta mycket att bli upprörd över. Men de faktiskt oacceptabla felen har visat sig svåra att lösa. Idella föreningen Barnets bästa presenterar här tillsammans med två experter en utförlig analys som identifierar "roten till mycket ont". Ett rotproblem som nästan alla advokater, domare, journalister och många upprörda grupper aldrig uppmärksammat. Med denna förståelse är det lättare att ta fram en strategi för faktiskt förbättring och att samlas ikring. Många upprörda har lovordat detta föredrag - det var värt en och en halv timma!

Etiketter: utbildnings video

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln