Ett förord

Var taggad till ett inlägg på facebook.
Där stod det:
Det finns ju de jag är alldeles extra glad och stolt över att ha stött på, haft i och fått lära känna i mitt liv – såväl på nätet som in real life.
Veronika Axelsson är en av dem och hon är nu färdig med bok 2 i sin serie direkt från den bistra verkligheten bakom pelargonerna och sekretesstämplarna.

Tänker tagga resten av er i detta inlägget. Har jag glömt någon; tagga er själva.
Ni som har gjort det uthärdligt, komiskt, ljusare, mer logiskt, förnuftigt, förståeligt, rättvänt, hoppfullt, gemensamt, klokt, urstarkt... som har den där Var-vore-jag-idag-utan-er-faktorn - ja, ni vet själva!
Jätteklapp på axeln till er för värdefull livskunskap, och gå nu in på bokseriesidan https://www.facebook.com/groups/535410299860792/?fref=ts och knäck sönder alla "vedertagna begrepp" så de aldrig kan normaliseras igen! Och här är boken, läs smakprovet:
DET HÄNDER INTE MIG
FÖRHÅLLANDET visar på hur och vad som kan hända i ett destruktivt förhållande och varför det inte är så lätt att bara lämna det. Veronika försöker förstå och anpassa sig till sin partner.

Jag följde länken och läser om två böcker om en kvinna som levt med en psykopat. Jag följer länken till smakprovet och där ser jag att mitt arbete, min kamp och min bok är nämnd i förordet.
så glad jag blir
Tack Fia Sander. 

Etiketter: förord

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln