Vilken helg 

Vilken helg det varit.

Vi, jag och en ungdom som råkat väldigt illa ut under sitt liv, åkte upp till Stockholm igår till barnombudsmannen, inga problem.

Det var på hemvägen det började. Stormen...

Tågets avresa flyttades fram och flyttades fram för att till sist ställas in.

Försökte boka om, över 300 i kön före mig.

Sedan låg Comviq nere så den ena av våra telefoner var obrukbar. Vi kunde inte göra något var för sig för då hade vi inte fått tag i varandra igen.

Sprang till cityterminalen för att ta en buss. 50 före där hade vi tur fick en lapp av en kille med bara två nummer före. Men allt fullt eller inställt.

Insåg att vi skulle bli kvar ringde en vän och fick våldgästa där.

Kommer dit och hamnade mitt upp i ett... födelsedagskalas och spelkväll, vi hade jättekul, jag vann.

Försökte boka om biljett till morgondagen men det gick inte. Det stod att inga tåg skulle gå förrän efter kl 14 lördag.

Men det gick att beställa biljetter på förmiddagen, fförsökte boka om gick inte men lyckades till sist sälja tillbaka. Försökte sedan köpa en annan vilket lyckades men fick sedan besked att även det tåget var inställt.

Lördag morgon kollade jag om de börjar köra men nej. Vissa bussar gick men gick inte boka på nätet så vi för till stan o tänkte hoppa på första bästa.

Nu upptäcker vi att 3 låg nere så nu var det andra telefonen som inte fungerade.

Där fick veta att alla bussar var fulla och inga tåg planerades/förväntades gå förrän efter 14.

Det var någon studsmatta som flugit in i strömledningarna hörde jag. (vet inte om det stämde)

Bokade om för att få sittplats men det ställdes in.

Gav upp o tänkte hoppa på ändå.

När ett äntligen såg ut att gå gick vi dit. Det var ett nytt tågbolag som jag försökt boka på men då det tåget inte gick normalt utan var extra insatt gick det inte boka. Som tur var frågade vi och det var utbytt till buss gick dit och lyckades prata in oss på den.

Problemet var att de inte gått ut ordentligt med Info så vi stå nästan en timme medan folk droppade in. Vid 15 bar det till sist i väg.

Det gick bra ändå till strax innan Skövde, där ramlade inte mindre än tre träd över oss. Det första tog sidospegeln fram, andra taket, sista smällde ytterrutan längre bak där jag satt. Stor bula inåt och smulor av ytterrutan. Blev stående över 30 minuter tills trafikverk kom och kunde ta bort sedan kom både ambulans och brandbil. Vid 19. 30 kunde vi äntligen sätta oss i bilen för de sista milen hem i blåsten.

Då var jag så trött att jag stöp i säng. En resa vi kommer att minnas

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln